Zaterdag, 12 November 2022
20:15 -
 

Leonie Meijer - Songs from the heart

Genre: Muziek
€ 19,00
 

Prijs is inclusief drankje.
221112 Leonie Meijer Songs from the heart Dario en Misja 13x19

Leonie Meijer keert terug naar De Kroon! Een avond vol liedjes van haar afgelopen albums met bekende hits zoals 'Scherven van Geluk’, maar ook nieuw materiaal en enkele speciale covers van grote inspiratiebronnen. Ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen; het zijn songs from the heart.
Als de tijd van isolatie iets duidelijk maakte, was dat Meijer niet zonder muziek en kunst kan. Zo ontplooide ze ook haar schildertalent tijdens de pandemie; een hele nieuwe manier om zich te uiten. Hierdoor veranderde ook haar manier van muziek componeren. Want als alle zekerheden van het leven ineens wegvallen en de grote levensvragen ineens met immense kracht over je uitgestort worden, betekent het ook dat je de dingen op een andere, frisse en nieuwe manier kunt bekijken. Een nieuwe start maken wellicht en je ontdoen van ingebakken patronen. Is dat mogelijk?
"Het voelde alsof ik ineens geconfronteerd werd met een schone lei en me creatief meer kon uitleven dan ooit tevoren”. Voor mijn nieuwe songs ben ik tevens grotendeels de producer. Ik vind het erg belangrijk dat mijn nieuwe muziek het uiterste van me vraagt op creatief gebied. Het komt rechtstreeks uit mijn hart en ik wil die liefde voor muziek -en het maken ervan- heel graag delen met het publiek in Waddinxveen.

https://www.leoniemeijer.com/
https://www.facebook.com/leoniemeijerofficieel/
https://www.instagram.com/leoniefm/
https://www.youtube.com/user/leoniemeijerofficial

FOTOCREDITS: Dario & Misja