• Home
  • Kroonjuwelen
  • Onze kroonjuwelen

 

Rabobank Hollandse IJssel

De Rabobank Hollandse IJssel draagt de cultuursector een warm hart toe. Cultuurhuys De Kroon maakt cultuur toegankelijk voor alle inwoners van Waddinxveen en haar directe omgeving. Als maatschappelijk betrokken bank zoekt Rabobank Hollandse IJssel de samenwerking op en draagt zij graag haar steentje bij. Zij ondersteunt lokale initiatieven die bijdragen aan een vitalere samenleving en realiseren zo 'growing a better world together'.
Voor meer informatie over de producten en diensten van Rabobank Hollandse IJssel kijkt u op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/gouwestreek.

 

 

Logo rabo 2014 200

     

Winkelcentrum Gouweplein

Een gezellig winkelcentrum in het hart van Waddinxveen met alles erop en eraan, waar je even langs kunt gaan voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor een gezellige middag winkelen. Voor de dagelijkse boodschappen heb je keuze uit meerdere supermarkten. Het winkelaanbod is compleet. Winkelen, een terrasje pakken of cultuur snuiven, het kan allemaal in Winkelcentrum Gouweplein.

Kijk ook op: http://www.gouweplein.nl

 

 

Logo Gouwe Plein 200

     

Autobedrijf Boonstoppel

In de autobranche zijn wij een partij die met de trends en veranderingen zijn meegegaan. Het is door de inzet en toewijding van onze medewerkers dat het bedrijf Boonstoppel bestaat en goede resultaten boekt. Meer service voor onze klanten, meer kansen voor onze werknemers en een grotere bijdrage aan het begrip mobiliteit.

Kijk ook op: https://www.boonstoppel.nl/

 

 

Logo boonstoppel

     

Multicopy Waddinxveen l The Communication Company

Is uw partner in grafische totaal oplossingen. U kunt bij ons terecht voor volledige communicatietrajecten, zoals reclamecampagnes zowel online als offline; uw bedrijfsuitstraling door middel van bedrukte bedrijfskleding; eenheid in uw wagenpark door middel van bestickering tot en met completen car wraps; interieur- en exterieure aankleding van uw pand; promotiematerialen, rolbanners, beurswanden zelfs tot complete beursstands met pepermuntjes en andere relatiegeschenken.
Kortom uw communicatie partner van A tot Z. Wij ontzorgen u graag.

Kijk ook op: https://www.multicopy.nl/waddinxveen

 

 

Logo Multicopy
     

Van der Meulen, Kock & Ubachs notarissen

Is een middelgroot notariskantoor in het groene hart van Nederland.
Met een gevarieerde praktijk en een brede ervaring op het gebied van onder meer: onroerend goed, erfrecht, testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en vennootschappen.

Kijk ook op: https://www.notarissenwaddinxveen.nl/

 

 

Logo van der Meulen
     

Van der Linden Groep

Van der Linden Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1935 bestaat. Iedereen die ons kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze speerpunten zijn. Dit wordt vertaald in een compleet mobiliteitspakket waarin wij de merken Hyundai, SEAT en Isuzu vertegenwoordigen voor verkoop en service. Daarnaast hebben wij een groot overdekt occasioncenter. Op de Coenecoop in Waddinxveen vindt u ons ultra modern ASW Autoschade Waddinxveen en DSW reclame. Ook bieden wij onze expertise aan middels onze leasemaatschappij en verzekeringsmogelijkheden.

Voor meer informatie kijk op: https://www.vanderlinden-groep.nl/ U bent van harte welkom bij een van onze bedrijven.

 

 

Logo van der Linden
     

Van Noort Bedrijven

Uw betrouwbare partner voor alle logistieke uitdagingen op het gebied van Transport, Verhuizen en Op-en overslag.
Onze medewerkers denken graag met u mee om een dienst op maat te leveren.

Kijk ook op: http://www.vannoort.nl

 

 

Logo van Noort
     

Vigilate Accountants

De slogan van Vigilate is ‘alert en betrokken’. Dat is een bewust gekozen filosofie van ons kantoor waarin wij bewust kiezen voor proactief meedenken met onze klanten vanuit een oprechte interesse. Hierdoor klanten kansen benutten of risico’s vermijden. Mede door onze pro actieve aanpak en klantgerichtheid zijn wij het snelst groeiende accountantskantoor in de regio.

Kom eens lang in Waddinxveen (Coenecoop 4) of Nieuwerkerk aan den IJssel (Schoolstraat 1).

Kijk ook op: https://www.vigilate.nl/

 

 

Logo Vigilate
     

Mos en Spetter

Mos en Spetter is al vijfendertig jaar de leukste muziekwinkel van het Groene Hart. Hier vind je de piano, vleugel of gitaar die bij je past.
Mos en Spetter houdt van een persoonlijke benadering en geeft objectief advies over het muziekinstrument waar je naar op zoek bent. Daarnaast hebben we een ruim assortiment accessoires.

Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van je instrument. Bovendien zijn we gespecialiseerd in restauratie van piano’s, vleugels en gitaren. Je instrument is bij ons in goede handen.

Kom eens langs in onze winkel en probeer je nieuwe piano of gitaar uit !

Kijk ook op: http://mosenspetter.nl/
 

 

logo mosenspetter 200
     

Glasbeek

Glasbeek autoschade is al meer dan 70 jaar de specialist voor het herstellen van schade aan personenauto's bestelbussen en vrachtwagens. Schadeafhandeling is bij ons in vertrouwde handen. Wij ontnemen u direct alle zorgen en herstellen uw voertuig onzichtbaar. Sterker nog, na schadeherstel door een van onze experts ziet uw voertuig er weer als nieuw uit.

Kijk ook op: https://glasbeek.nl/

  Logo Glasbeek