• Home
  • Kroonjuwelen
  • Onze kroonjuwelen

 

     

Winkelcentrum Gouweplein

Een gezellig winkelcentrum in het hart van Waddinxveen met alles erop en eraan, waar je even langs kunt gaan voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor een gezellige middag winkelen. Voor de dagelijkse boodschappen heb je keuze uit meerdere supermarkten. Het winkelaanbod is compleet. Winkelen, een terrasje pakken of cultuur snuiven, het kan allemaal in Winkelcentrum Gouweplein.

Kijk ook op: http://www.gouweplein.nl

 

 

Logo Gouwe Plein 200

     

Autobedrijf Boonstoppel

In de autobranche zijn wij een partij die met de trends en veranderingen zijn meegegaan. Het is door de inzet en toewijding van onze medewerkers dat het bedrijf Boonstoppel bestaat en goede resultaten boekt. Meer service voor onze klanten, meer kansen voor onze werknemers en een grotere bijdrage aan het begrip mobiliteit.

Kijk ook op: https://www.boonstoppel.nl/

 

 

Logo boonstoppel

     

 

Drukkerij A-twee

Drukkerij A-twee is een zelfstandig familiebedrijf. Solide, klantvriendelijk en servicegericht. Met oog voor de menselijke maat en met twee voeten op de grond. Afspraak is gewoon afspraak. Prima kwaliteit voor een concurrerende prijs. Dat lijkt gewoon en dat is het voor ons dan ook. We drukken en tegenwoordig doen we dat ook digitaal, waardoor ook kleinere oplagen in kleur voor u betaalbaar worden. Nieuwe ontwikkelingen die het voor u makkelijker en voordeliger maken. Ontwikkelingen die altijd doorgaan en die wij op de voet volgen. In ons en uw belang!

Neem gewoon eens de proef op de som. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek over uw drukwerk en wat uw wensen zijn. Of vraag een offerte aan. Voor visitekaartjes of een complete drukwerkproductie. We gaan niets uit de weg.

Kijk ook op: http://www.drukkerij-a2.nl/

 

 

Logo Multicopy
     

Van der Meulen, Kock & Ubachs notarissen

Is een middelgroot notariskantoor in het groene hart van Nederland.
Met een gevarieerde praktijk en een brede ervaring op het gebied van onder meer: onroerend goed, erfrecht, testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en vennootschappen.

Kijk ook op: https://www.notarissenwaddinxveen.nl/

 

 

Logo van der Meulen
     

Van der Linden Groep

Van der Linden Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1935 bestaat. Iedereen die ons kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze speerpunten zijn. Dit wordt vertaald in een compleet mobiliteitspakket waarin wij de merken Hyundai, SEAT en Isuzu vertegenwoordigen voor verkoop en service. Daarnaast hebben wij een groot overdekt occasioncenter. Op de Coenecoop in Waddinxveen vindt u ons ultra modern ASW Autoschade Waddinxveen en DSW reclame. Ook bieden wij onze expertise aan middels onze leasemaatschappij en verzekeringsmogelijkheden.

Voor meer informatie kijk op: https://www.vanderlinden-groep.nl/ U bent van harte welkom bij een van onze bedrijven.

 

 

Logo van der Linden
     

Van Noort Bedrijven

Uw betrouwbare partner voor alle logistieke uitdagingen op het gebied van Transport, Verhuizen en Op-en overslag.
Onze medewerkers denken graag met u mee om een dienst op maat te leveren.

Kijk ook op: http://www.vannoort.nl

 

 

Logo van Noort
     

Mos en Spetter

Mos en Spetter is al vijfendertig jaar de leukste muziekwinkel van het Groene Hart. Hier vind je de piano, vleugel of gitaar die bij je past.
Mos en Spetter houdt van een persoonlijke benadering en geeft objectief advies over het muziekinstrument waar je naar op zoek bent. Daarnaast hebben we een ruim assortiment accessoires.

Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van je instrument. Bovendien zijn we gespecialiseerd in restauratie van piano’s, vleugels en gitaren. Je instrument is bij ons in goede handen.

Kom eens langs in onze winkel en probeer je nieuwe piano of gitaar uit !

Kijk ook op: http://mosenspetter.nl/
 

 

 

 

logo mosenspetter 200
     

Regiobank

Kijk op http://www.regiobank.nl/

 

 

 Logo regiobank
     

Glasbeek

Glasbeek autoschade is al meer dan 70 jaar de specialist voor het herstellen van schade aan personenauto's bestelbussen en vrachtwagens. Schadeafhandeling is bij ons in vertrouwde handen. Wij ontnemen u direct alle zorgen en herstellen uw voertuig onzichtbaar. Sterker nog, na schadeherstel door een van onze experts ziet uw voertuig er weer als nieuw uit.

Kijk ook op: https://glasbeek.nl/

 

 

 

Logo Glasbeek 150

     

De Pater

Wij zijn De Pater Makelaardij. Een dynamisch makelaarskantoor met vestigingen in Waddinxveen en Boskoop. Ons werkgebied ligt in het mooie Groene Hart, een prettige omgeving om te wonen en te werken. De Pater Makelaardij is actief in de bestaande bouw, bedrijfsmatig vastgoed en nieuwbouw. Ons team combineert een schat aan ervaring met een no-nonsense aanpak en...we spreken heldere taal. We delen graag onze kennis met u en voorzien u van goed advies en persoonlijke aandacht. 

Kijk op https://www.depater.nl

 

 

 

Logo de Pater Waddinxveen