Het gaat lekker met de kaartverkoop van Cultuurhuys De Kroon. Na ruim 3 weken zijn al 3 voorstellingen (Sjaak Bral, Dennis Kolen & Job Wijlacker en Sweet Judy Blue) én 1 pubquiz uitverkocht.
En eigenlijk staan we er niet van te kijken: we hebben een programma waar echt voor iedereen wat bij zit! Kijk in het programmaboekje wat thuisbezorgd is of kijk hier op de website hoe je het komende seizoen aan je culturele trekken kunt komen!
Zaterdag 21 september wordt het spits afgebeten met de (sta-)voorstelling ‘Rocket Guy’, een flitsende tribute gebaseerd op de allergrootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano, overtuigend neergezet door Guy Harris met een geweldige band, bestaande uit: Eddie Volkers (drums), Toni Sprokkelenburg (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Raymond van Wersch (bas). Rocket Guy was te zien als deelnemer in The Tribute - Battle of the Bands van SBS6.
Bekijk: https://www.youtube.com/watch?v=iCpTWl0w-S4 om overtuigd te raken!
NB: Indien je belangstelling hebt voor een uitverkochte voorstelling kun je je altijd op een wachtlijst laten plaatsen: soms komen er kaarten terug!


Rescensies Erik Neimijer, 14 april 2024 in Theater De Kroon 

 
Zucht… er zijn van die zondagmiddagen in De Kroon... dan is het echt te snel voorbij! Was vandaag zeker weer het geval! Heerlijke sfeer, country, blues, funky,DSC 0025KK en vooral en bovenal muzikaal! Met fantastische piano en keyboard begeleiding door Alex Zwinkelmans (onthoud die naam!), zong en speelde Erik Neimeijer bekende en minder bekende nummers van  Johnny Cash, Willie Nelson en vele andere ons bekende Amerikaanse artiesten. Alles klopte en daardoor genoot het publiek weer van een meer dan fijn Muziekcafé in ons gezellige theater! Helaas was de aangekondigde kunstpresentatie van Erik was niet te bewonderen. Het bleek dat zijn schilderijen te groot waren om tentoon te stellen in De Kroon. Bovendien was al veel van zijn werk verkocht!  Dat is jammer, want hij maakt heel mooi werk op groot formaat. Wie zijn  kleurrijke werken wil bekijken: www.erikneimeijer.net  
Wat een fijne muzikanten en ook, vooral aardige kunstenaars. Hier kun je van genieten! 

 

Meer recensies kunt u hier vinden


 
Wij zoeken vrijwilligers voor ons Cultuurhuys De Kroon.

Ben je film- en/of cabaretliefhebber?
Ben je digitaal handig?
Dan zoeken we jou! De vijf leden van de programmacommissie van Cultuurhuys De Kroon stellen elk jaar weer een gevarieerd programma samen van films, muziek, cabaret, theater en pubquizzen. Zij selecteren en boeken optredens van zowel oude rotten in het vak als van nieuwkomers.

Ben je geïnteresseerd en regelmatig beschikbaar? Graag vertellen wij je meer tijdens een informeel kennismakingsgesprek. Stuur je mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie onze overige vacatures

 

Hoera, het nieuwe programma van Theater de Kroon is uit!

Voorkant brochure 24 25

Het programmaboekje van het nieuwe seizoen is uit. Als het goed is heb je hem van de week ontvangen. Ingevouwen bij het Hart van Holland.

Kijk in onze agenda welke leuke, mooie voorstellingen dit seizoen in het theater te zien zijn.
Heb je het programmaboekje niet ontvangen en wil je deze toch graag hebben, dan kan je deze ophalen in de Kroon.


 

Recensie 

Nienke Dingemans 

Blues 

Een avond onvervalste Blues en jazz in ons theater! Voor de liefhebbers van dit genre muziek een fijne avond ontspanning en genieten. De aloude sound van de Missisippi muziek is altijd heerlijk.Nienke en haar super goede band zorgden met de diverse jazz stijlen voor een swingend geheel. Enthousiast jamden ze er op los, tot groot genoegen van de aanwezigen.Een nummer als ‘nights in white satin’ in een jazzie jasje, het werd beantwoord met enthousiast applaus.Beetje jammer dat de inwoner van Waddinxveen blijkbaar (nog) niet zoveel van dit soort muziek houdt, een grotere opkomst had het optreden nog intiemer gemaakt. 

Het leek of de aloude jazzclubs, als The Harbour club (Rotterdam) of the Ted Easton club (Den Haag) herleefden.
Wat een bereik heeft de stem van Nienke, bijna groter dan ons theater, loepzuiver met soms dat fijne rauwe randje wanneer zij haar teksten zingt! Hopelijk krijgt dit genre muziek een blijvende plek binnen de programmering van het theater. Het is niet de gemakkelijkste muziekvorm, maar trekt wel een heel eigen publiek.

Meer recensies kunt u hier vinden

Komende 10 evenementen

za sept 21 @20:15 -
Rocket Guy sta concert - Elton John Tribute
Nog 70 dagen te gaan.
do sept 26 @19:30 -
Lezing Fotorealisme
Nog 75 dagen te gaan.
zo sept 29 @15:00 -
Muziekcafé -Rosa Spruit - singer-songwriter
Nog 78 dagen te gaan.
do okt 03 @14:00 -
Middagfilm - Rocco en Sjuul
Nog 82 dagen te gaan.
za okt 05 @20:15 -
Chris Verlaan - De Kringloper
Nog 84 dagen te gaan.
wo okt 09 @20:15 -
Avondfilm - Film - De Acht Bergen
Nog 88 dagen te gaan.
vr okt 11 @20:00 -
Pubquiz 1
Nog 90 dagen te gaan.
zo okt 13 @15:00 -
Muziekcafé - Indra Salima - Wildwood Flower - A Joni Mitchell Story
Nog 92 dagen te gaan.
do okt 17 @19:30 -
Carina Mathot - Lezing ‘Arie Scheffers & de franse romantiek’
Nog 96 dagen te gaan.
za okt 19 @20:15 -
Sweet Judy Blue - A Tribute to Crosby,Stills & Nash
Nog 98 dagen te gaan.
Onze Kroonjuwelen
regiobank
 

Logo de Pater Waddinxveen
 
 

Medebewoners


Kroonjuwelen