• Home
  • De Kroon
  • Uitleg Kaartverkoop

Kaartverkoopsysteem

Kaartverkoop - Verkoop aan balie - Theaterbon - Wachtlijst - Tot ziens

 

Beste theaterbezoeker,

Kaartverkoop

Cultuurhuys De Kroon maakt gebruik van een professioneel ticketsysteem van Ticketmatic! Een systeem waar inmiddels meer dan vijftig theaters bij aangesloten zijn.

 

On-line tickets kopen in het nieuwe systeem:

  • Bestel de gewenste kaarten.
  • Bij stap 2 'Betaling en leverwijze' voert u uw e-mail in. (zie voorbeelden van de bestel pagina's).
  • Bij de eerste aankoop in het nieuwe ticketsysteem worden eenmalig een paar gegevens gevraagd.
  • Bij elke volgende aankoop inloggen met hetzelfde e-mailadres. Dit adres wordt direct herkend en er kan tot kaartaankoop worden overgegaan.

 

Wij verzoeken u om de 1e keer uw kaarten zelf via het internet te bestellen. U kunt dan rustig uw gegevens invoeren en controleren. Vooral bij het e-mail adres willen we de kans van typefouten aan de balie minimaliseren aangezien u met dat e-mail adres in de toekomst nieuwe bestellingen kunt plaatsen.

Verkoop aan de balie

Naast de online ticketverkoop via het ticketsysteem van Ticketmatic bestaat eveneens de mogelijkheid om op bepaalde dagen tickets te kopen bij de informatiebalie.


Let op: u kunt alleen met pin betalen of een theaterbon inleveren.
De verkoop van tickets via de informatiebalie vindt plaats op:

  • Zie onderaan de pagina bij openingstijden.

De voorkeur gaat echter uit naar het online verkopen van tickets.
U kunt hiervoor ook gebruik maken van de nieuwe Ticketmatic app.

Rabo Theaterbon

Koop een theaterbon voor een gezellig avondje uit in Waddinxveen. Lekker dichtbij in Cultuurhuys De Kroon. Deze bon kost € 20,00 en is inwisselbaar bij de boeking van een theater- of filmvoorstelling. Verkrijgbaar aan de balie in het Cultuurhuys.
Er is geen restitutie bij voorstellingen goedkoper dan € 20,00.

Wachtlijst

Als een evenement is uitverkocht kunnen we - afhankelijk van de situatie en resterende tijd tot het evenement - een elektronische wachtlijst activeren. Dit wordt duidelijk bij het evenement aangegeven met:

Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

Als er weer gevraagd wordt om gegevens en u heeft toch al vaker kaarten besteld via de website dan is er mogelijk een typefout in uw e-mail adres gekomen. Controleer bij het opgeven voor de wachtlijst nog even extra. Loop anders tijdens uw bezoek aan het winkelcentrum even langs bij de balie van het Cultuurhuys De Kroon om het e-mail adres te controleren en eventueel te laten corrigeren.

Let op! Alleen als u uw telefoonnummer bij uw Ticketmatic gegevens heeft opgegeven zullen wij contact met u opnemen. We bellen de wachtlijst in volgorde van aanmelden. Bij geen gehoor bellen we de volgende. U kunt zelf uw (telefoon) gegevens bijwerken door de link in uw bevestigingsmail te volgen.

Voorbeelden van de wachtlijst bestel pagina.

Tot ziens

Graag tot ziens in ons theater!
Vrijwilligers Cultuurhuys De Kroon

Voorbeelden van de bestel pagina's.