• Home
  • De Kroon
  • Kaart verkoop

Een nieuw kaart verkoopsysteem

Kaart verkoop - Wachtlijst - Tot ziens

 

Beste theaterbezoeker,

Kaart verkoop

Cultuurhuys De Kroon maakt opnieuw een grote sprong voorwaarts! Sinds augustus 2017 zijn we overgestapt naar het professionele ticketsysteem van Ticketmatic! Een systeem waar inmiddels meer dan vijftig theaters bij aangesloten zijn.

 

On-line tickets kopen in het nieuwe systeem:

  • Bestel de gewenste kaarten.
  • Bij stap 2 'Betaling en leverwijze' voert u uw e-mail in. (zie voorbeelden van de bestel pagina's).
  • Bij de eerste aankoop in het nieuwe ticketsysteem worden eenmalig een paar gegevens gevraagd. In verband met privacywetgeving nemen wij geen gegevens over uit het oude ticketsysteem.
  • Bij elke volgende aankoop inloggen met hetzelfde e-mailadres. Dit adres wordt direct herkend en er kan tot kaartaankoop worden overgegaan.

 

De overstap naar Ticketmatic zal de aankopen soepeler laten verlopen. Een wens van vele van onze bezoekers.

Om in het begin wachtrijen tijdens invoer van gegevens te beperken adviseren wij u om de 1e keer uw kaarten zelf via het internet te bestellen. U kunt dan rustig uw gegevens invoeren en controleren. Vooral bij het e-mail adres willen we de kans van typefouten aan de balie minimaliseren aangezien u met dat e-mail adres in de toekomst nieuwe bestellingen kunt plaatsen.

Wachtlijst

Als een evenement is uitverkocht kunnen we - afhankelijk van de situatie en resterende tijd tot het evenement - een electronische wachtlijst activeren.

Dit wordt duidelijk bij het evenement aangegeven met:

Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

Voorbeelden van de wachtlijst bestel pagina.

Tot ziens

Graag tot ziens in ons theater!
Vrijwilligers Cultuurhuys De Kroon

Voorbeelden van de bestel pagina's.

 

Logo Instagram