• Home
  • Agenda
  • Muziek
  • Hildegard Mandos & Friends - Follow your Bliss
Zaterdag, 28 Oktober 2023
20:15 -
 

Hildegard Mandos & Friends - Follow your Bliss

Genre: Muziek
€ 20,00
 

Koffie is inclusief (pauze)drankje.231028 Hildegard Mandos

Theater/luister concert van: circa 2x 50 minuten WERELDMUZIEK om intens naar te luisteren en weg te dromen, recht naar het hart.

 

Hildegard Mandos speelt samen met Jina Sumedi en Marius Tjon haar eigen composities, WERELDMUZIEK met elementen uit de Soul, Afro, Jazz, Bossa Nova en Zuid-Amerikaanse muziek met een vleugje Braziliaanse invloeden. Positieve, ontroerende en diepgaande teksten van Hildegard en gastschrijvers in het Engels, Frans, Portugees en Nederlands.

 

Ontstaan vanuit de visie je hart te volgen, mensen te inspireren hun eigen unieke waarde te ontdekken, te ontwikkelen en daarvan te genieten.Het trio kent een bijzonder grote synergie; Jina, Tjon en Hildegard voelen elkaar haarfijn aan waardoor de muziek een speels en ook gegrond karakter krijgt.

Los van dat de liedjes prachtig zijn is er ruimte voor creativiteit waardoor alle bandleden de muziek nog een lift geven met de gezamenlijk gemaakte arrangementen. Dat resulteert in verrassende momenten in de muziek waarbij de luisteraar relaxed kan dagdromen recht naar het hart, maar ook heerlijk kan bewegen omdat de muziek energie geeft.

Website: www.HildegardMandos.nl