Zaterdag, 04 December 2021
20:15 -
 

Nabil Alouad Ayad - Absurd

Genre: Cabaret
€ 19,50
 

Lees voor uw bezoek de Coronaregels op de website van Cultuurhuys De Kroon.
Prijs is incl. drankje.

 

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na ‘'Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ (waarmee hij in het seizoen in een uitverkocht theater De Kroon stond) vraagt hij zichzelf in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.211204 Nabil Alouad Ayad Absurd

OVER NABIL Nabil Aoulad Ayad werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk en is inmiddels een veelzijdige cabaretier. Hij wist al vrij snel dat hij entertainer wilde worden. Hij was vroeger niet weg te slaan bij de talentenjachten op school en groeide op met de grappen van Hans Teeuwen en Theo Maassen, die later zijn grote inspiratiebron werden op het gebied van cabaret. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH.
In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

De pers over Nabil: 'En weer een toptalent uit Brabant'– Theaterkrant

website