• Home
  • Agenda
  • Cabaret
  • VERVALT i.v.m. CORONA - Anne Neuteboom - Hit me baby one more time
Zaterdag, 28 Maart 2020
20:15 -
 

VERVALT i.v.m. CORONA - Anne Neuteboom - Hit me baby one more time

Genre: Cabaret
€ 17,50
 

Prijs inclusief (pauze)drankje.

Anne Neuteboom studeerde af aan de Koningstheateracademie in 2013 en won de jury- en publieksprijs van Cameretten in 2015. Ging 200328 Anne Neuteboom Hit me baby one more time foto Randy Fokkesuccesvol in première met ‘Weg’ in 2016 en nu is ze terug met Hit me baby one more time. Hit me met die antikraakwoningen waar je van ellende in je slof kakt omdat je niet met je Kurt-Cobain-kater, terwijl je met je hand je kont dicht drukt, vier nieuwe huisgenoten wil ontmoeten op de gang. Hit me met die goedkope kut auto’s die altijd ‘s nachts terug van een optreden kapot gaan. Hit me met dat liefdesverdriet. Hit me met het leven. Hit me. Hit me. Hit me. One more time.
Regie: Hanneke Braam

 

De pers over Kijk haar gaan
‘Kijk haar gaan is een slim opgebouwde voorstelling, waarin de gespeelde vrolijkheid uit het begin („Gaat het goed met jullie? Ja toch!”) langzaam plaats maakt voor een persoonlijk verhaal over het gemis van haar vader. Het is knap hoe Neuteboom dit persoonlijke verhaal steeds verbindt met een reflectie op haar generatie.’ – NRC****
‘Kan een cabaretvoorstelling tegelijk persoonlijk en geëngageerd zijn, tegelijk energiek en kwetsbaar en tegelijk chaotisch en met een sterke rode draad? Ja, dat kan, zo bewijst Anne Neuteboom met haar tweede avondvullende show Kijk haar gaan. Het resultaat is fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten.’ – Theaterkrant, keuze van de criticus.

Meer informatie op haar website en Youtube.