Zaterdag, 24 Februari 2024
20:15 -
 

Diverse - Cameretten Finalistentournee (57e editie)

Genre: Cabaret
€ 20,00
 

Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

Prijs is inclusief (pauze)drankje.

De drie finalisten van Cameretten Festival 2023 trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling voor jou te spelen. 240224 CamerettenHilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als jouw reisleiders. Laat je verrassen door het kersverse cabarettalent van Cameretten. En jij kunt voortaan zeggen: Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten.’

Cameretten ontdekt sinds 1966 de echte cabaretparels van de Nederlandse podia. Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laurei, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen. oneel kortere versie voor nieuwsbrief.

Website