Zaterdag, 05 November 2022
20:15 -
 

Mart Hillen - Mart & Movies

Genre: Muziek
€ 17,00
 

Prijs is inclusief drankje.
221105 Mart Hillen Mart en Movies Dutchfoto 2

Op zijn 21ste veroverde Mart Hillen de theaters met zijn eerste soloprogramma In Concert. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Met zijn virtuoze gitaarspel schept hij schilderachtige beelden die het publiek meenemen in een andere wereld.

Mart & Movies: beeldend en supermuzikaal!

Over Mart Hillen:
Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio DJ Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

In 2016 maakte hij zijn eerste theaterconcert met begeleiding van Leoni Jansen, waar hij zijn virtuoze gitaarspel verbindt met persoonlijke verhalen. De combinatie van zijn manier van gitaar spelen en zijn arrangementen van nummers van onder andere Queen, U2 en Michael Jackson creëert een zeer toegankelijk theaterconcert.

 

In 2016 won Mart meerdere muziekwedstrijden: Rabo On Stage en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam, waar hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel. “Ik denk dat ik wel met pensioen kan” was zijn reactie toen hij Mart hoorde spelen.

https://www.marthillen.com/nl
https://www.youtube.com/marthillen
https://www.facebook.com/gitaristmarthillen
https://www.instagram.com/marthillen/

© Dutchfoto