• Home
  • Agenda
  • Agenda seizoen 18-19
  • UITVERKOCHT/WACHTLIJST - Dennis Kolen - Officiële CD/Vinyl presentatie “Faithful Days”
Zondag, 24 Maart 2019
15:00 -
 

UITVERKOCHT/WACHTLIJST - Dennis Kolen - Officiële CD/Vinyl presentatie “Faithful Days”

Genre: Muziek
€ 15,00
 

190324 dennis kolen

Prijs inclusief € 2,50 (pauze)drankje en ticket fee.

Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

Dennis Kolen is bij ons in Waddinxveen bepaald geen onbekende, als helft van het duo met Jop Wijlacker speelde hij bij De Kroon al een viertal keer de uitverkochte tribute “ Acoustic Simon & Garfunkel”. Ook gaf hij vorig jaar al een uitverkocht zondagmiddag optreden en dat was voor hem ook aanleiding om zijn CD presentatie in vertrouwde omgeving te doen. Het is voor ons uniek om voor het eerst een officiële cd presentatie in Cultuurhuys De Kroon te laten plaatsvinden. Bij de presentatie speelt Dennis zelf op gitaar/piano en zingt, hiernaast doen Merijn Eugelink op piano en Bas Nuiver op bas mee.

Uiteraard is er voldoende gelegenheid om de CD of Vinyl LP van "Faithful Days" te kopen en te laten signeren.

Singer/songwriter Dennis Kolen heeft inmiddels al een indrukwekkend aantal cd’ s gemaakt, maar is nu terug met een nieuw album getiteld 'Faithful Days'. De plaat die oorspronkelijk 'Hamburg' zou gaan heten, als ode aan zijn uit de Duitse havenstad afkomstige vriendin, werd geproduceerd door Maarten Hemmen (Roosevelt) en Bas Nuiver (Postman) in Parkhaus studios in Keulen en laat vanaf de eerste noot een verrassend ander geluid horen! Het album verschijnt drie jaar na het laatste gelijknamige album van Dennis Kolen en is duidelijk een nieuw begin voor de zanger die bekend staat om zijn eerlijke songs en eeuwige zoektocht naar nieuwe muzikale expressie.

Links: