Zaterdag, 23 Februari 2019
20:15 -
 

Funny Talents: 3x cabaret op één avond

Genre: Cabaret, Stand-up comedy
€18,50
 

Prijs inclusief € 2,50 (pauze)drankje en ticket fee.

Ben jij een echte cabaretliefhebber? Dan mag je Funny Talents niet missen!
Tijdens deze avond maak je kennis met drie cabarettalenten en ga je een hilarische avond tegemoet.

Samir Fighil

Samir Fighil is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G's!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle190323 Funnytalents Samir lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Als mede-organisator en host van East Side Comedynight in Nijmegen slaat Samir namelijk een brug tussen de theaterwereld en mensen die van lachen houden, maar zelden naar het theater ga

an. Met succes: elke editie is tot nu toe stijf uitverkocht. Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

 

Victor Luis van Es 

190223 Funny Talents Victor Luis van Es vierkant Fotograaf Anne van Zantwijk previewOpenhartig vertelt Victor in zijn programma over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. 

Victor behaalde in 2016 de finale van het Cameretten Festival. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond”. Deze lijn trekt hij door in dit programma en hij wil nog veel meer kwijt!

In 2015 won hij de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival waarna hij ook het voorprogramma verzorgde voor de Sinterklaasconference 2015 Lief & Laf van cabaretier Javier Guzman.

 

Manon Kroezen

Manon Kroezen geeft toe. Ze geeft toe dat ze zich beter voordoet dan dat ze eigenlijk is. Maar doen we dat niet stiekem allemaal? Kroezen hoopt van wel. Ze maakt cabaret over hoe zij zich verhoudt tot u, zichzelf en de rest. Over hoe190223 Funnytalents ManonKroezen ze door het leven gaat met al haar struggles terwijl de wereld en de maatschappij allemaal dingen van haar verlangen waarvan ze vermoedt dat ze er helemaal niet toe in staat is.

Tijdens de voorstelling van Kroezen komt u terecht in een rollercoaster van emotie vol humor, ongemakkelijkheid en ontroering.

Logo Instagram