Zaterdag, 22 December 2018
20:15 -
 

Kerst met SYA - Suddenly Years Align - A Bright Starry Night

Genre: Kerst, Muziek
€16,50
 

Prijs inclusief € 2,50 (pauze)drankje en ticket fee.

Eindelijk weer eens iets anders! De groep 'Suddenly Years Align' bestaat de drie zangeressen Sophie de Graaf, Yvonne Leek en Amanda Muller die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals harp, gitaar, piano, dwarsfluit en mandoline.181222 SYA Zij delen de voorliefde voor mooie, meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Het met zorg uitgezochte repertoire bestaat uit covers en eigen werk. Nummers van o.a James Taylor, The Beatles, Crosby, Stills & Nash worden gespeeld, maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Natuurlijk zullen de kerstnummers niet ontbreken en zal SYA deze op hun eigen wijze ten gehore brengen.

 

Voorprogramma: Mart Hillen

Het voorprogramma van Karlijn Langedijk is in verband met een handblessure komen te vervallen. In Mart Hillen is een uitstekende vervanger gevonden.

In 2016 wint fingerstyle-gitarist Mart Hillen de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen. Fingerstyle betekent in het geval van Mart da181222 Mart Hillent hij basgitarist, gitarist en drummer inéén is. Hij bespeelt de snaren en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar. Mart is in zijn eentje een volwaardige band.
Hoewel Mart niet zingt verlaat je als publiek vol waar gebeurde verhalen de zaal. Hij vertaalt namelijk de alom bekende nummers op zijn eigen manier waarbij elk nummer zijn eigen geschiedenis heeft, die grappig, droevig of interessant is.
Ervaar de passie en liefde voor het vak van deze uitzonderlijk goede muzikant!

Een voorproefje op Youtube.

Logo Instagram