Vrijdag, 23 November 2018
20:15 -
 

LAKSHMI - VERVALLEN

Genre: Muziek
 

181123 Lakshmi Lg KB FotografieNaar dit evenement kun je met CJP korting. €15,00

De voorstelling komt helaas te vervallen. Wij nemen contact op met diegene die kaarten hebben aangeschaft.

Let op! Neem je pas mee. Geen pas, geen toegang!

 

Prijzen inclusief € 2,50 (pauze)drankje en ticket fee.

Lakshmi

LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows op poppodia en festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.

De voorstelling LAKSHMI - ADEM is een modern verhaal. Over twintiger, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent, maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning.   
Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt.
Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.
In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze het publiek een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

“Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem” - Eric Corton

Voor meer informatie zie de website van artiest/bureau.

Facebook - Twitter - Instagram

Prijs inclusief € 2,50 (pauze)drankje en ticket fee.