Zaterdag, 18 November 2017
20:15 -
 

Stephanie Struijk (Stevie Ann)

Genre: Muziek
€17,50
 

Youtube links naar:

StephanieStruijk1Persfoto2016fotograafKaterinaPlevkovaSinger-songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’, speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn. ‘Nieuwe maan’ gaat over met een schone lei beginnen en wat voor verrassingen daar uit kunnen komen. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door de Verenigde Staten.

“Tijdens de reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten we dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. De inspiratie ontstond als vanzelf en we schreven veertien liedjes in elf staten. Over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en over de magie van geluksmomenten.”

Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes te schrijven en te kijken wat er voorbij kwam. Met haar nieuwe muziek speelde ze in het voorprogramma van BLØF en stond ze op Concert at SEA.