Zondag, 11 Februari 2018
15:00 -
 

Muziekcafé - Rafael Fraga Quartet

Genre: Muziek
€12,50
 

180211 RafaelFragaRafael is in Lissabon geboren en leefde zijn kinderjaren op de Azoren. Hij leerde gitaarspelen op zijn 13e jaar toen zijn vader hem wat akkoorden leerde. Hij wilde graag als muzikant en componist gaan leven en ging studeren aan de Musica de Lisboa en deed een masterclass aan het conservatorium van Amsterdam. Hij verblijft inmiddels afwisselend in Portugal en Nederland. Zijn belangrijkste invloeden zijn Bossanova en Portugese volksmuziek, maar ook jazz en klassieke muziek zijn terug te vinden in zijn muziek.
Hij was betrokken bij muzikale projecten van bekende Portugese en Nederlandse artiesten zoals Ana Moura, João Paulo Estevez da Silva en het Nederlands Blazersensemble.
Heeft in 2014 zijn album Mysteries of the Portugese gitaar afgeleverd en heeft zojuist een prachtig nieuw album met virtuoze gitaar en zang gepresenteerd genaamd "Trova Caminhada".
Samen met zijn kwartet kunnen we een heel mooi optreden verwachten die warmte brengt en ons al weer een beetje naar de zomer sferen brengt.