Zaterdag, 17 Maart 2018
14:00 - 16:00
 

Open podium

Genre: Cabaret, Kleinkunst, Muziek
Gratis
 

Open Podiumgegevens van de deelnemers en de volgorde van optreden:

  1. Lara Neijenhuis. “Lara zingt o.a. This Town van Niall Horat in de higher key versie”.
  2. Michel van der Helm.
    Onder zijn eigen naam “Michel” speel hij regelmatig eigen nummers op verschillende podia. Als singer/songwriter is Michel tijdens optredens zeer expressief en zeer open. Dit resulteert in intense songs met scherpe randen en ruwe expressieve uitbarstingen van emotie. Zijn liedjes kenmerken zich door lange inventieve gitaarpartijen. In 2015 is het nummer The Dice tijdens een masterclass van Robert Jan Stips (De Nits) uitgekozen om voor een groep van 60 deelnemende muzikanten te bewerken. Michel laat zich beinvloeden door o.a. Neil Young, David Bowie, Luka Bloom en The Waterboys.
  3. Simon van Genderen, artiesten naam Grey Storm.
    Grey is 18 jaar, is singer/songwriter en komt uit Etten-Leur, Noord-Brabant. Alhoewel het schrijven van liedjes begon in de zomer van 2013 is hij echt actief gaan optreden sinds juni 2017. Sindsdien heeft hij opgetreden in o.a. Tivoli Vredenburg en The Cure. Door middel van zijn ballads vertelt hij over zijn ervaringen in het dagelijks leven. Hij wordt wel vergeleken met artiesten als Jeff Buckley, Bob Dylan en The Cure.
  4. Music All. (koor)
    Music All bestaat al meer dan 25 jaar en wordt geleid door Ana Mihajlovic. het repertoire bestaat vooral uit Nederlandse en Engelse populaire nummers. Voor dit optreden is er gekozen voor liedjes van langer geleden (The Andrew Sisters) en voor liedjes van Jenny Arean en Adele en voor een liedje waarin het mannen regent. Mocht u zin krijgen om ook te zingen, nieuwe leden zijn altijd welkom.

Meld je aan voor het Open Podium in Cultuurhuys De Kroon via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.