Woensdag, 14 Maart 2018
20:15 -
 

Joris Linssen & caramba - UITVERKOCHT

Genre: Muziek
€20,00
 

Joris Linssen CarambaIn dit theaterconcert staat het Mexicaanse gebruik centraal, om een orkestje in te huren, voor een liefdesserenade of een ode aan de doden. Zanger Joris Linssen en zijn amigo’s bewijzen dat dit ook in Nederland kan.    
In deze meeslepende show vol aanstekelijke liedjes en ontroerende verhalen doet meester verteller Joris Linssen verslag van de liefdesserenades die Caramba bracht in heel Nederland en vertellen de Caramba's het muzikale verhaal van hun Allerzielen-toer door Nederland op de Dag van de Doden, 2 november. Caramba is wederom uitgebreid met zangeres/percussioniste Djem van Dijk, die ondermeer een prachtig duet zingt met Joris: 'Verlangen' van Bram Vermeulen.
Joris Linssen & Caramba speelt Nederlandstalige muziek met een Mexicaanse twist. Drie maanden per jaar toert de band met een theaterconcert langs de schouwburgen. De rest van het jaar spelen ze op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties. Caramba staat bekend om hun puurheid, aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen van Joris. De band werd opgericht in 1999 en bracht in 2000 de eerste cd uit.