Zaterdag, 11 November 2017
20:15 -
 

Patrick Nederkoorn - Het komt nu wel heel dichtbij

Genre: Cabaret
€16,50
 

Patrick Nederkoorn Het komt nu wel heel dichtbij Fotograaf Carla Kogelman drukwerk 2In ‘Het komt nu wel heel dichtbij’ verweeft Patrick zijn persoonlijke leven met de actualiteit. Opgegroeid tussen afrikanenperkjes en zwarte kousen, vraagt hij zich nu af waarom zoveel mensen bang zijn voor de buitenwereld. Die vraag leidt tot een aanstekelijke en grappige voorstelling. Volgens NRC Handelsblad overtuigt Patrick “met zijn warme pleidooi voor hoop en vertrouwen. Met zijn tweede programma laat hij zien dat hij een cabaretier is om rekening mee te gaan houden.”
Patrick studeerde aan de Koningstheateracademie in 's-Hertogenbosch. Hij is columnist voor 'Met het Oog op Morgen' en verbonden aan het cabaretteam van 'Spijkers met Koppen'. Met anderen speelt hij in de voorstellingen ‘Leuker kunnen we het niet maken’ en ’Zomaargasten’.

 

Patrick Nederkoorn genomineerd voor cabaretprijs Neerlands Hoop 2017

Hij is genomineerd voor Neerlands Hoop 2017, de cabaretprijs voor de meest belovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief  - en hij komt 11 november naar Waddinxveen: Patrick Nederkoorn met zijn voorstelling 'Het komt nu wel heel dichtbij'.

De jury over Het komt nu wel heel dichtbij: 'In zijn tweede cabaretvoorstelling weet Patrick Nederkoorn actuele maatschappelijke thema’s als angst en veiligheid heel mooi samen te voegen met zijn eigen coming-of-age-verhaal als jongen uit een ‘streng-gristelijk milieu’. In een vernuftig gecomponeerd verhaal bepleit de innemende verteller Nederkoorn het belang van vrijheid en relativering in een tijd waarin het wantrouwen regeert en alle vuurtjes zo snel mogelijk worden opgestookt.'

Klik hier om kaarten te reserveren.