Zaterdag, 24 September 2022
20:15 -
 

The Eagles Legacy - STACONCERT - UITVERKOCHT

Genre: Maak selectie, Muziek
€ 25,00
 

Prijs is incl. drankje.

Let op! Sta concert

Six men on a mission! Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles; de tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de hele wereld. The Eagles Legacy brengt de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk, met als doel om de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband steeds weer te laten herbeleven.

The Eagles Legacy bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen. In een show van 2 uur vertelt The Eagles Legacy het muzikale verhaal van de Eagles. Door sfeerbeelden waant het publiek zich in de tijd waarin de naweeën van de Flowerpower nog voelbaar waren en artiesten op zoek naar een eigen identiteit. De Eagles vonden hun identiteit in virtuoos gitaarspel en dito harmonieën.
Wie kent ze niet? Hits als: Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California, blijven de laatste jaren hoog in de top-2000 lijsten terugkomen. Een bewijs dat Eaglesmuziek van alle tijden is.
Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. De band deed mee met het goedbekeken SBS6 programma “"The Tribute” waarin ze tot de finale doordrongen en zeer goed werden beoordeeld door de jury. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een regelrechte must voor elke Eagles liefhebber!

The Eagles Legacy :
Bas van de Weijer : gitaar en zang
Hijlko Soepboer : toetsen, gitaar en zang
Erwin Pijl : basgitaar en zang
Gerben Visser : leadzang en gitaar
Joep Brouwer : gitaar en zang
Jim Schoonderwal : drums

 

Website: https://www.eagleslegacy.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/theeaglestribute