Zaterdag, 15 Januari 2022
20:15 -
 

VERVALT - Johnny Feelgood Band & special guest - Blues in De Kroon (Staconcert)

Genre: Muziek
€ 18,00
 

Lees voor uw bezoek de Coronaregels op de website van Cultuurhuys De Kroon.
Prijs is incl. drankje.

In januari 2020 beleefde Cultuurhuys De Kroon een Bluesavond om nooit te vergeten. Een optreden van Johnny Feel Good met de legendarische Oscar Benton als gast. In januari 2022 treedt de band weer op en nemen zij wederom een special guest mee.220115 Johnny Feel Good Band Blues in de Kroon

Als de namen South Side Blues Revue, Livin’ Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, JURA, Johnny Laporte LIVE en Magic Frankie je iets zeggen dan weet je het waarschijnlijk al.
De leden van Johnny Feel Good laten nog steeds hun bluesmarks achter in
bovengenoemde bands én in Johnny Feel Good. Ontstaan vanuit een vrienden-sessie in de oefenruimte, wordt het steeds duidelijker dat de band zijn stempel drukt in de bluesscene.
De muziek van Johnny Feel Good voert je mee langs de randen van ervaringen die iedereen met elkaar deelt. Songs als ‘Get me some juice’, ‘I want to show you’, ‘Steeltrapped Mind’ en ‘Dreamride’ trekken diepe geulen in de barre bluesakkers.
Met humor, zelfspot en het nodige relativeren, heeft elk optreden zijn eigen dynamiek en is een avontuur op zich. That’s what makes Johnny Feel Good!
Johnny Laporte is met Barrelhouse in het voorjaar van 2012 opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame en in 2017 kregen zij een Edison uitgereikt voor het Barrelhouse album ‘Almost There’.

Johnny Feel Good bestaat uit:

Johnny Laporte - gitaar
Armando Jansen - gitaar/ zang
Jan Blaauw - zang
Art Bausch - drums
Mark Harmsma - bas
Pim Spetter - piano

Meer informatie op website of Youtube.