Vrijdag, 23 Oktober 2020
19:00 - 21:00
 

VERVALT - Gezins pubquiz

Genre: Pubquiz
€ 20,00
 

In verband met de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid moeten wij helaas de pubquizzen van vrijdag 23 oktober annuleren.
Degenen die hiervoor een ticket hebben gekocht, worden uiterlijk deze week hierover geïnformeerd. Uiteraard ontvang je je geld retour. Kaarten voor de latere edities zijn momenteel nog niet te reserveren.


Lees voor uw bezoek de Coronaregels op de website van Cultuurhuys De Kroon.

Eindelijk geen teleurgestelde kinderen meer die je bij de oppas moet achterlaten want wij gaan starten met een gezins-pubquiz.
De coronamaatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen en beperkingen qua teambezetting voor de pubquiz, maar......het biedt ook nieuwe kansen.

De quiz is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar tot en met.......jaar.
Vragen over allerlei onderwerpen, muziekfragmenten, cryptische raadsels etc. etc. En misschien zijn het wel de kids die jullie team aan de overwinning helpen.

Cultuurhuys de Kroon zorgt er uiteraard voor dat alle vereiste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus worden genomen.

Algemene informatie:
Deelname € 20,00 per team van maximaal 5 deelnemers. Gebruik voor de inschrijving de naam van je team. Er is plaats voor maximaal 8 teams.
De ticketprijs is exclusief drankjes.
Zaal open 5 minuten v.t.v. : aanvang 19.00 uur