Vrijdag, 23 Oktober 2020
21:30 - 23:30
 

VERVALT - Dubbelduo pubquiz

Genre: Pubquiz
€ 20,00
 

In verband met de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid moeten wij helaas de pubquizzen van vrijdag 23 oktober annuleren.
Degenen die hiervoor een ticket hebben gekocht, worden uiterlijk deze week hierover geïnformeerd. Uiteraard ontvang je je geld retour. Kaarten voor de latere edities zijn momenteel nog niet te reserveren.


Lees voor uw bezoek de Coronaregels op de website van Cultuurhuys De Kroon.

Een vast item in de programmering van Cultuurhuys De Kroon is de pubquiz! Alleen is het nu net iets anders dan jullie van ons gewend zijn. Teams kunnen deelnemen als bevriende koppels van 2 x 2, of als 4 leden uit 1 gezin. Uiteraard houden we ons aan de bijbehorende coronamaatregelen. Verder wordt het nog net zo gezellig en met de vertrouwde quizmaster.
Door middel van vragen uit een breed scala aan onderwerpen, zoals nieuws en sport, muziekfragmenten, topografie, film en tv en niet te vergeten de onvermijdelijke hersenkrakers belooft het weer een topavond te worden!
De vragen worden gesteld via (grappige) quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. Plezier, gezelligheid en vooral hilariteit staan in de pubquiz voorop, al mag er ook een vleugje rivaliteit bij.

Algemene informatie:
Deelname € 20,00 per team van maximaal 4 deelnemers (4 leden uit 1 gezin of bevriende koppels van 2 x 2). Gebruik voor de inschrijving de naam van je team. Er is plaats voor maximaal 8 teams. De ticketprijs is exclusief drankjes. Aanvang: 21.30 uur. Zaal open 5 minuten v.t.v.