Woensdag, 27 November 2019
20:15 -
 

UITVERKOCHT - Simon & Garfunkel

Genre: Muziek
€ 19,-
 

Prijs is inclusief (pauze)drankje.

Extra voorstelling!

Omdat de eerste voorstelling heel snel uitverkocht was komt er op veler verzoek een tweede voorstelling op woensdag 27 november.191009 simon and garfunkel muziek

 Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen komen dan als Simon & Garfunkel opnieuw in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Woensdag 27 november halen zij hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs: van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het gezellig meezingen met Mrs. Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen.

Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er een intieme en intense sfeer. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen! Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen…

Tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland, ontdekten ze elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel. Het applaus smaakte naar meer.

 

Voor meer informatie zie hun website en Youtube.