Zaterdag, 07 Maart 2020
20:15 -
 

Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners

Genre: Cabaret
€ 18,50
 

Prijs inclusief € 2,50 (pauze)drankje en ticket fee.

Arnout Van den Bossche. Van ingenieur tot Senior Executive Comedian200307 1920 GV Arnout van den Bossche Flip Naudts staand

Voor zijn show Burn-out voor Beginners haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag van de managers... Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken. Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken!

Als je Vlaming Arnout Van den Bossche ziet, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij net van zijn werk komt, ergens in een groot betonnen gebouw. Jarenlang was hij ook die man: een ingenieur met een onuitspreekbare functie die werkte voor grote bedrijven.

Burn-Out voor Beginners loopt al drie seizoenen van uitverkochte zalen in België en Nederland. De filmpjes uit de show leiden een eigen leven online. Zo lokte dat over Powerpoint meer dan 1,7 miljoen kijkers op Youtube, Facebook en LinkedIn samen.

Youtube - waarom (geen) PowerPoint - wat je baas denkt