Zaterdag, 04 April 2020
20:15 -
 

VERVALT i.v.m. CORONA - Stephanie Struijk (Stevie Ann) - Vanaf Toen

Genre: Muziek
€ 19,00
 

Prijs is inclusief (pauze)drankje.

Singer-songwriter Stephanie Struijk (afkomstig uit Limburg) schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Eerder was ze bekend onder de naam ‘Stevie Ann’, en bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond.200404 Stephanie Struijk foto KAT 4791 IAMKAT

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten, gestoken in een akoestisch Folk-jasje. …DATUM, staat ze in THEATER.. met haar nieuwe solovoorstelling ‘Vanaf toen’.

Het is een programma dat in het teken staat van de muzikale en persoonlijke reis die 33-jarige zangeres de afgelopen 15 jaar heeft afgelegd. Ze gaat belangrijke sleutelmomenten uit haar leven langs, vergezeld door verhalen en hoopvolle liedjes over liefde, doorgaan en dromen.

“Ja het is een beetje terugkijken, maar dan wel terugkijken met nieuwe liedjes. En ik ben gefascineerd door de toevalligheid van hoe dingen lopen, omdat het ook net even allemaal anders had kunnen gaan. Dat vind ik mooi aan van die keerpunten, dat je denkt, ik wist het toen nog niet, maar dat was echt een belangrijk moment! Wie weet als ik mijn verhaal vertel, dat er bij andere mensen ook wel luikjes opengaan naar van die ‘Vanaf toen’-momenten.”

Meer informatie op haar website en Youtube.