Zondag, 05 April 2020
15:00 -
 

VERVALT i.v.m. CORONA - Eugene Ruffolo - Ten Good Sermons

Genre: Muziek
€ 15,00
 

Vanwege de diverse (in/uit)reis verboden rondom het coronavirus bestaat de mogelijkheid dat Eugene Ruffolo na een bezoek aan Nederland voorlopig niet meer naar America mag. De voorstelling komt te vervallen.

 

Prijs is inclusief (pauze)drankje.

In april 2018 was Eugene in De Kroon met zijn Italiaanse project 'Canto per Mangiare', wat naast zijn eerste Italiaanstalige cd, ook een 200405 Eugene Ruffolo 1 muziekkookboek bevatte.
Hierin staan eenvoudige Italiaanse recepten die goed uitvoerbaar zijn.
In april 2020 start hij zijn Europese toer in Waddinxveen met hierbij een nieuwe cd in zijn bagage. Inmiddels heeft hij 8 platen gemaakt met zijn herkenbare stem en prachtige gitaarspel. In Amerika waar de concurrentie moordend is werkt hij ook regelmatig mee aan platen van andere artiesten. Ook achtergrond koortjes en commercials zijn nodig om een bestaan in de muziek op te bouwen. Aan zijn platen wordt meegewerkt door grote artiesten als Ben Wisch en Marc Coh.
Wat weinig mensen weten is dat hij in 2004 opgetreden heeft in Het Paard met Ilse de Lange. Ilse zong hier een prachtig duet met Eugene, genaamd 'Poor lonesome me' van zijn plaat The hardest easy. Ilse bleek een grote fan van hem te zijn. Door geschillen tussen de platenmaatschappijen is de uiteindelijke versie door iemand anders ingezongen.
De verwachting is dat hij, naast nummers van zijn nieuwe cd, ook nummers van zijn Italiaans cd en ouder werk zal spelen. Het enthousiasme bij het vorige concert was groot, daarom komt hij graag nog een keer terug naar Waddinxveen, misschien met begeleiding van Gary Schreiner op piano.

https://eugeneruffolo.com/