Woensdag, 09 Oktober 2019
20:15 -
 

UITVERKOCHT - Simon & Garfunkel

Genre: Muziek
€ 19,-
 

Prijs is inclusief (pauze)drankje.

Omdat deze voorstelling heel snel uitverkocht was komt er op veler verzoek een tweede voorstelling op woensdag 27 november.

 Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

Op veler verzoek komen Jop Wijlacker en Dennis Kolen als Simon & Garfunkel voor de vijfde keer in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Woensdag 9 oktober halen zij hun jeugdherinneringen op met de 191009 simon and garfunkel muziekmooiste Simon & Garfunkel songs: van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het gezellig meezingen met Mrs. Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen.


Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er een intieme en intense sfeer. Momenten van bezinning maar ook vrolijk meezingen! Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen…
Tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland, ontdekten ze elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel. Het applaus smaakte naar meer.

Voor meer informatie zie hun website en Youtube.

http://simonandgarfunkelacoustic.nl/
https://www.youtube.com/watch?v=-EiPd_imfKE