Vrijdag, 20 September 2019
20:15 -
 

UITVERKOCHT - ABBA Tribute

Genre: Muziek
€ 25,-
 

Prijs is inclusief (pauze)drankje.

 Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

ABBA Tribute, hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70's en 80's.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteri190920 ABBA compositie 6 met logo HR1stieke ABBA sound weer ten gehore te brengen.
Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol programma, met repertoire waarbij iedereen achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

Typerend is ook wat ABBA muziek aan emoties losmaakt bij het publiek, van vreugde tot verdriet het zit er allemaal in! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 zijn handtekening achtergelaten in de popmuziek. Hoezeer de muziek van ABBA ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt bijna wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute.
Niet alleen de generatie die in de jaren 70 en 80 het tijdperk van ABBA heeft meegemaakt gaat een avondje “uit z’n dak”. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat ABBA van alle tijden is.

Uit respect voor de band ABBA hebben wij als ABBA Tribute zo goed als mogelijk is het origineel proberen te evenaren op een muzikaal verantwoord niveau en dat dit lukt is blijkt uit de reacties en boekingen.
Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op! Hoogtepunt in 2014 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcerten in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring!
 
Door toewijding en de nodige authenticiteit te bewaren blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat.  ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!!
Ga mee terug in de tijd met ABBA Tribute. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen” , “ Waterloo” , “ Mamma mia” , “ Voulez vous”  en “ The winner takes it all” . Dat er authentieke 70's en 80's (originele ABBA) kleding gedragen wordt tijdens de performance maakt het plaatje compleet. Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaal vakmanschap daarachter is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!
 
Ga voor meer informatie zie hun website en Youtube.