Historie van 1 jaar

Vrijdag, 21 Februari 2020
20:15 -
 

UITVERKOCHT - Joris Linssen & Caramba - RAAK!

Genre: Cabaret, Muziek
€24,00
 

Prijs is inclusief (pauze)drankje.

 Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK! 200221 muziek joris linsen raak

'Zoveel enthousiasme, gevoeligheid en muzikaliteit. Dit blijft nog lang bij me.' 'Deze avond zal ik niet vlug vergeten, maar als een parel in mijn hart bewaren.' (Publieksreacties Parktheater Eindhoven, gemiddelde waardering 9,6) 

Joris Linssen en Caramba bestaat sinds 1999 en bracht acht cd's, twee dvd's en een lp uit. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert. De rest van het jaar speelt de groep op festivals en bijzondere locaties. Najaar 2013 ging de bioscoopfilm 'Met jou heb ik geleerd' in première, over hun magische tournee door Mexico. 

De televisie-bewerking van 50 minuten werd door meer dan 400.000 mensen bekeken en is zeer lovend ontvangen. In 2019 en 2020 speelt Caramba de voorstelling RAAK!.De band bestaat dan 20 jaar. Zanger/tv-presentator Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo's Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Caramba staat bekend om de meeslepende verhalen van Joris, het virtuoze accordeonspel van Marcel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.

Meer informatie kunt u vinden op hun website.