Historie van 1 jaar

Zaterdag, 11 Januari 2020
20:15 -
 

UITVERKOCHT - De Kroon speelt 'The Blues'

Genre: Muziek
€16,50
 

Prijs is inclusief (pauze)drankje.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door ons kroonjuweel Mos en Spetter.
Let op: minder zitplaatsen vanwege het muziekcafé thema. 

De 3 acts : Johnny Feel Good - Oscar Benton - Livin' Jukebox

Johnny Feel Good200111 JohnnyFeelGood

Als de namen South Side Blues Revue, Livin' Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, JURA, Johnny Laporte Live en Magic Frankie je iets zeggen dan weet je het waarschijnlijk al. Dampende rythm en blues. Met een drive die niet te stoppen is.

Het evenement is uitverkocht, maar u kunt zich opgeven voor de wachtlijst. Volg de knop 'Reserveren' en geef hetzelfde e-mail adres op wat u gebruikt voor de aankoop van kaartjes. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan volgen we de wachtlijst op basis van aanmelding.

De leden van Johnny Feel Good laten nog steeds hun bluesmarks achter in bovengenoemde bands en in Johnny Feel Good. Ontstaan vanuit een vrienden-sessie in de oefenruimte wordt het steeds duidelijker dat de band zijn stempel drukt in de bluesscene.
De muziek van Johnny Feel Good voert je mee langs de randen van ervaringen die iedereen met elkaar deelt. Songs als 'Get me some juice', 'I want to show you', 'Steeltrapped mind' en 'Dreamride', trekken diepe geulen in de barre bluesakkers.
Met humor, zelfspot en het nodige relativeren heeft elk optreden zijn eigen dynamiek en is een avontuur op zich. That's what makes Johnny Feel Good!

Johnny Laporte is in het voorjaar van 2012 opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame en in 2017 kregen zij een Edison uitgereikt voor het Barrelhouse album 'almost There'. Johnny Feel Good bestaat uit:

  • Johnny Laporte - gitaar
  • Armando Jansen - gitaar/zang
  • Jan Blaauw - zang
  • Art Bausch - drums
  • Mark Harmsa - bas
  • Pim Spetter - piano

Voor meer informatie zie hun website.

Oscar Benton

I am back
Bij gelegenheid is Oscar Benton de speciale gast. Met het uitkomen van zijn nieuwe album 'I Am Back' en 'Live at Haarlem Jazz and More, 50 years on stage'- in samenwerking met Johnny Laporte - voegt hij een nieuw hoofdstuk toe aan zijn lange bluescarriere. Naar verwachting zal Oscar een aantal van zijn oude stukken spelen en is er na afloop van het optreden een signeersessie.

Livin Jukebox

Kuno Mooren zal onder de naam Livin' Jukebox vooraf, in de pauze en na afloop zijn vinyl draaien op verzoek.

logo mosenspetter 320x120

200111 the blues